Σάββατο 18 Μαΐου 2013

ΦωτοGraphia


Η ομάδα νέων του Dubium, στα πλαίσια του σχεδίου Feed, διοργανώνει έναν ζωντανό διάλογο εικόνων. Tην έκθεση φωτογραφίας «PhotoGraphia», για τη σημασία της ελευθερίας στην έκφραση. Ένα κάλεσμα προς όλους τους νέους φωτογράφους της πόλης.

Οι μορφές λογοκρισίας, τα εμπόδια στη σκέψη και την έκφραση, οι συντηρητικές λογικές που επιβάλλουν τη σιωπή και η απελευθέρωση μέσα από τη δημιουργία και την έκφραση, είναι το θέμα της έκθεσης. Ένας διάλογος μέσα από τις εικόνες.

Οι 30 φωτογραφίες που θα επιλεγούν, θα παρουσιαστούν σε μια ζωντανή έκθεση. Ένας άνθρωπος κρατά την εικόνα ενός φωτογράφου. Κοινός παρανομαστής των δυο, η προσπάθεια υπέρβασης των εμποδίων στην έκφρασή τους.
Αφού ολοκληρωθεί η ζωντανή έκθεση, οι φωτογραφίες κινούνται σε χώρους και μπαράκια της Θεσσαλονίκης, όπου στα λευκά πλαίσια που βρίσκονται από κάτω, ο καθένας μπορεί να γράφει τις δικές του σκέψεις που του προκαλεί η εικόνα.

Βγάλε τη φωτογραφία σου και στείλε την μας μέχρι τις 10/6 στο feed.photographia@gmail.com. Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουμε εμείς.

Πάρε μέρος στον διάλογο.


Σκέψη. Ελευθερία. Δημιουργία. Διαδραστικότητα.


Feed your Mind
Join The Project

Το σχέδιο FEED χρηματοδοτείται με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής μέσω του Προγράμματος Νέα Γενιά σε Δράση. Η παρούσα πρόσκληση δεσμεύει μόνο τον συντάκτη της και η Επιτροπή δεν ευθύνεται για τυχόν χρήση των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτήν.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου