Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Τελικά το μήλο έπεσε πολύ μακριά από τη μηλιά



    Ας φανταστούμε τέσσερις (όχι αυτούς του Παπακαλιάτη) ‘’μεγάλους’’ Έλληνες να κάθονται μαζί σε ένα καφέ, ένα μπαρ ή οτιδήποτε είναι ποιο οικείο στο καθένα.. Ως κλασικοί Έλληνες γονείς σε κάποια στιγμή θα πάνε τη κουβέντα στα παιδιά τους. Όμως οι συγκεκριμένοι γονείς μόνο υπερήφανοι δεν μπορούν να νιώσουν για τα παιδιά τους..

1ο άξιο τέκνο ο Γεώργιος Παπανδρέου (Γ.Α.Π ή Jefrey για τους μη ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ)

Ρε Γιώργο, ρε Γιώργο, μα είναι δυνατόν; Μα ΛΕΦΤΆ ΥΠΆΡΧΟΥΝ; Mα τι μπορεί να σκεφτόσουν εκείνη τη στιγμή; Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς που έλεγε και μια διαφήμιση. Ήμαρτον ρε αγόρι μου αφού κατά βάθος το ήξερες και ο ίδιος ότι δεν έκανες για πρωθυπουργός και πόσο μάλιστα τη στιγμή που πήρες τα ηνία της χώρας όταν αυτή κατέρρεε. Τί σκεπτόσουν πως μπορείς να κάνεις; Γιατί εγώ προσωπικά ακόμη δεν έχω μάθει το περιβόητο πλάνο του Γιώργου για τη σωτηρία της χώρας. Γιατί ρε Γιώργο όπως πολύ σοφά είπε ένας φίλος μου αντί να βάλεις υποψηφιότητα για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ το 2008 εσύ δεν παραιτήθηκες δεν προσκόλλησες στην αριστερά και δεν έγινες συνδικαλιστής. Τώρα μπορεί τα πράγματα να ήταν πολύ διαφορετικά για σένα… Μάλλον ο χρόνος θα δείξει αν έπραξες καλά και ίσως σε δικαιώσει.

2ο άξιο τέκνο (ανιψίδι για την ακρίβεια, αλλά δεν θα μπορούσε να λείπει από το συγκεκριμένο άρθρο) ο Κωνσταντίνος Καραμανλής

Γιατί Κωστάκη; Γιατί τέτοιο χάλι; Γιατί ενώ ο θείος σου και πνευματικός σου πατέρας έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να μας βάλει στην Ο.Ν.Ε. εσύ δεν κούνησες το δικό σου το χεράκι να κάνεις κάτι για να μας κρατήσεις στην Ο.Ν.Ε. ή έστω να το κουνήσεις το ρημάδι και να τραβήξεις κάνα αυτάκι από τα παιδάκια που είχες γύρο σου; Έλα τώρα ξέρεις για ποια παιδιά σου μιλάω. Για αυτά τα σκανταλιάρικα με το ένα σκάνδαλο πίσω από το άλλο. Αντίθετα εσύ επέλεξες να παίζεις Play Station και να γονατίζεις τις ταβέρνες και εστιατόρια του λεκανοπεδίου. Κρίμα πολύ κρίμα γιατί ένα μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού πίστεψε σε σένα.

3ο άξιο τέκνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Εντάξει σταματήστε ποια να φτύνετε τον κόρφο σας, τον Κυριάκο ανέφερα όχι τον άλλο…. Εντάξει πρέπει να παραδεχθώ πως για τη συγκεκριμένη οικογένεια έχω τις λιγότερες γνώσεις από όλες τις υπόλοιπες που αναφέρονται στο άρθρο και πως δεν θεωρώ πολύ ικανό του πατέρα Μητσοτάκη αλλά τι στον πούτσο κατάφερε να ρίξει τον Ανδρέα και να είναι πρωθυπουργός της χώρας για δυο χρόνια. Όπως και να το κάνεις όλο και πιο ικανός φαίνεται από τον κοιμισμένο τον Κούλη για τον οποίο μέχρι και η Μαρίκα είπε πως δεν είναι άξιος για πολιτική. Πρέπει να παραδεχθώ πως τον συγκεκριμένο τον ανέφερα γιατί και μόνο το επίθετο του κάνει ποιο πικάντικο το άρθρο μου.

Τελευταίο και πανάξιο από τα κακά τέκνα ο Ιωάννης Βαρδή Βαρδινογιάννης ( Τζίγκερ)

Μα τι να πρωτοπώ για τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Έχει κάνει τόσα κακά τόσες λάθος κινήσεις που μέχρι και ο Κυριάκος έχει το δικαίωμα να τον κράξει. Ο άνθρωπος είναι τόσο κακομαθημένος και ηλίθιος που τα τελευταία χρόνια έχει σπάσει όλα τα κοντέρ (όχι των αυτοκινήτων όπως θα ήθελε ο ίδιος ο σοφέρ) πρωτότυπης διαχείρισης μιας εταιρίας και τον εργαζομένων της. Όμως για να μην σας κουράσω με γεγονότα ή καταστάσεις που τυχόν δεν ξέρετε πολύ απλά θα σας αναφέρω πως δεν υπάρχει χειρότερο ον από ανεπάγγελτο κληρονόμο των μετοχών.



Το πιθανότερο είναι πως μετά από αυτή τη συζήτηση οι πατεράδες έφυγαν ανακουφισμένοι ξέροντας πως δεν είναι μόνο το δικό τους παιδί αποτυχημένο, και μεθυσμένοι μήπως και καταφέρουν να αντέξουν την ντροπή που τους έφεραν τα πολυαγαπημένα τους τέκνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου